Over Blauw Loopbaancoaching

Wie ben ik?

Ik ga met heel veel plezier op weg met mensen die vanuit een positieve instelling nieuwe inhoud en richting willen geven aan hun leven of loopbaan. Ik verwacht daarbij dat zij met een open blik willen kijken naar hun eigen functioneren en dat zij geloven in hun eigen kracht en mogelijkheden.

Ik ben er van overtuigd dat je gelukkig wordt als je bezig bent met de dingen die dicht bij je hart liggen..

Na 23 jaar gewerkt te hebben bij een organisatie in de zorg, in diverse functies, waarvan de laatste jaren als directeur, vond ik dat het tijd werd om een nieuwe weg in te slaan en vooral die dingen te gaan doen waar ik het gelukkigst van word en goed in ben. “Mensen laten groeien en bloeien”. Mensen boeien mij, ik luister graag naar hun verhaal. Mijn drijfveer is om samen met hen op weg te gaan en ze te laten ontdekken wat zij werkelijk willen en kunnen, zodat zij die dingen kunnen gaan doen die hen gelukkig en sterk maken.

Na het doen van diverse opleidingen waaronder die van Loopbaancoach bij bureau Hoogendijk (2006) ben ik gestart als loopbaancoach en als zelfstandig trainer.

Al 14 jaar ondersteun ik gepassioneerd mensen tussen de 20 en 55 jaar met heel uiteenlopende functies vanuit verschillende branches bij belangrijke stappen en keuzes in hun leven. Ik gun iedereen zulk passend werk waar ik zelf zo blij van word!

Carine Blauw Loopbaancoaching Zeist

Mijn visie

Door jezelf te kennen, kan je jezelf sturen.
Als we onze talenten, passies en zwaktes en dus onze persoonlijke gebruiksaanwijzing (beter) leren kennen heeft dit invloed op de keuzes die we in ons leven maken.

Je kunt kiezen: afwachten wat er op je pad komt en de verantwoordelijkheid voor je leven bij anderen of bij de omstandigheden leggen of je bent de regisseur van je eigen leven. Dat vraagt om initiatief en om geloof in je mogelijkheden en je eigen persoonlijke kracht.

De inzichten die door mijn coaching ontstaan zijn al latent bij je aanwezig.

Het zijn mijn vragen over essentiële thema’s in je leven die ervoor zorgen dat je echt stil staat bij de betekenis van wie je bent, wat je hebt gedaan en meegemaakt in je leven. Door goed te luisteren en af te stemmen help ik je een ordening te maken. Jij bent het zelf die uiteindelijk de nieuwe keuzes en stappen maakt.

Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens zijn persoonlijke en unieke bijdrage levert en dat je gelukkiger en succesvoller zult zijn als je doet wat bij je past.

Quote
Over Blauw Loopbaancoaching 1

Mijn werkwijze

Centraal in mijn manier van begeleiden staat het faciliteren van je zelfsturend vermogen. Ik geloof in ieders eigen kracht en mogelijkheden. Door mijn betrokkenheid en het stellen van de juiste vragen kom je in beweging en begeleid ik je naar persoonlijke en professionele groei.

Ik leer je met aandacht en nieuwsgierigheid naar jezelf kijken. Mijn manier van werken is informeel en op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Omdat ieder mens een andere weg gaat, pas ik mijn aanbod daarop aan.

Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat geeft jou de mogelijkheid te zien of het met mij klikt. En zo kan ik een inschatting maken of ik met mijn expertise voor jou van betekenis kan zijn.

Inspiratiebronnen

Op deze website zie je foto’s van de natuur waar ik een groot liefhebber van ben. Familie en vrienden, wandelen, fietsen, tuinieren, reizen, muziek en lezen zijn belangrijke inspiratiebronnen in mijn leven.

Loopbaancoaching Carine Zeist

Groei

Ik geloof in ieders persoonlijke kracht en vind het een uitdaging om deze bij jou te laten groeien en bloeien.

Carine Blauw Loopbaancoach Zeist

Persoonlijk

Ik creeer een veilige en persoonlijke sfeer waar alle ruimte is voor de onderwerpen waar je mee aan de slag wilt.

Carine Blauw Loopbaan

Kennis en kunde

Met leuke en inspirerende opdrachten krijg je steeds meer inzicht te krijgen in wat je wilt en kan. Ik hou je graag een spiegel voor.