Persoonlijke  groei

Nieuwe ervaringen en inzichten

Door persoonlijke groei naar meer plezier, zelfvertrouwen en succes in je persoonlijk leven en je werk. Je neemt je professionele ontwikkeling serieus en wilt zo nu en dan stilstaan bij jouw functioneren. Ik bied je een blik van buitenaf en kijk met je mee, geef je feedback, draag nieuwe zaken aan en begeleid je naar nieuwe ervaringen en inzichten.

Gaat dit ook over jou?

  • je wilt het beste uit jezelf halen
  • meer grip krijgen op lastige situaties in je werk.
  • constructiever communiceren en samenwerken
  • je zelfvertrouwen vergroten
  • beter omgaan met werkdruk en stress
  • prioriteiten stellen, timemanagement en zelfmanagement
  • last van uitstelgedrag, faalangst, bovenmatig behoefte aan controle
  • je sociale vaardigheden en je organisatiesensitiviteit ontwikkelen.
  • je zichtbaarheid vergroten in het team en in de organisatie en gemakkelijker omgaan met kantoorpolitiek
persoonlijke groei

Duidelijke keuzes maken

Soms loop je tegen drempels aan in je werk en leven en weerhouden deze je ervan om je te ontspannen en succesvol te werken. Wellicht wil je graag nieuwe vaardigheden leren of ze verder ontwikkelen voor meer plezier en succes in je werk of voor een volgende stap in je carrière. 

Je wilt graag het beste uit jezelf halen door je zelfkennis en je zelfmanagement in je (werkzaam) leven te verstevigen.

Ik ondersteun je hier graag bij en daag je uit duidelijke keuzes te maken.

 

Blauw Loopbaancoaching energie

Mijn werkwijze

Tijdens de coachingsgesprekken werken we samen aan het behalen van je zelfgekozen leerdoelen. Ik stem de gesprekken af op jou als persoon, je leerdoel(en) en je leertempo. Je ontwikkelt nieuwe inzichten en handvatten, waarmee je zelfstandig en onafhankelijk in de praktijk aan de slag kan. Ter voorbereiding van de gesprekken maak je thuis opdrachten. Je maakt een actieplan dat we samen bespreken. Dat plan helpt je om stappen te maken en jouw doelen te bereiken. Verschillende stappen zet je reeds tijdens het traject en bespreken we. Uiteindelijk ben je in staat zelf je actieplan verder uit te voeren.

Ik maak je dus bewust van je huidige gedrag, houding en je denkpatronen. En help je je talenten, kwaliteiten en je kernwaarden te ontdekken en deze bewust in de praktijk te gebruiken.

Het traject bestaat uit 3 tot 5 gesprekken van 1,5 uur. Tussen deze gesprekken plannen we voldoende tijd om de opdrachten die je voor de gesprekken thuis doet, uit te werken. Houd rekening met een doorlooptijd van circa drie tot vier maanden. In sommige situaties kan gekozen worden voor een verkort traject.

Het resultaat

Ik zie hier cliënten het traject afsluiten die bewustere keuzes maken bij lastige situaties in hun werk en privé  leven. Ze hebben gewenste vaardigheden ontwikkeld en kunnen deze in de praktijk bewust en sterk inzetten.
Deze groei zorgt voor meer plezier en zelfvertrouwen.